dissabte, 16 de novembre del 2013

TALLER D'ALIMENTACIÓ


Tres metges de l'Hospital de Sagunt i del Centre de Salut estan fent, durant el mes de novembre, vuit sessions d'educació per a la salut. Sara Costa Miralles, Luis Márquez Robles i Estefanía Tovar Jorge, quan acaben la consulta s'adrecen al Cronista per a explicar als alumnes de cinqué i de sisé que una alimentació equilibrada garanteix a tothom una vida més saludable. Mitjançant jocs participatius, explicacions amb suport de la pissarra digital i activitats escrites, els nostres alumnes van aprenent la classificació dels aliments, els seu valor i la seua importància per a mantindre una dieta equilibrada. Aquest és un programa pilot que esperen, amb ajuda del servei de salut corresponent, poder oferir a més escoles de la localitat. També estan valorant la possibilitat d'oferir unes xarrades als pares per a que puguen tindre informació de com alimentar els seus fills de la millor manera que es coneix en l'actualitat.
Ens comentava Luis Márquez que per a ell és més profitós el que està fent al nostre col·legi que un cap de setmana en un congrés organitzat per qualsevol farmacèutica.
En nom de tota la comunitat escolar, des del bloc, els donem les gràcies als tres galèns per la seua labor desinteresada. Moltíssimes gràcies.